Om oss bak optime.no

Velkommen til oss i optime.no. Vi er opptatt av belysning, og vi vil at andre skal få øynene opp for hvor mye lys faktisk har å si i hverdagen. Les videre for å finne ut mer om hva vi er opptatt av, hva du kan forvente å lese om på denne siden og ikke minst hvorfor vi startet denne siden.

Hva er vi opptatt av?

Det er flere ting vi fokuserer på, men vi er spesielt opptatt av belysning, som du nok har skjønt etter å ha navigert deg litt rundt på denne magasinsiden. Noe vi også er opptatt av er selskaper som tilbyr LED-produkter. I tillegg er vi opptatt av både innendørs og utendørs belysning. Vi er også veldig interessert i downlights og flomlys. Faktisk liker vi å sette oss inn i alle typer belysning.

Hva vil vi skrive om?

Vi har planer om å skrive om belysning i ulike typer rom og settinger. I tillegg har vi lyst til å snakke om ulike produkter og tjenester du kan benytte deg av for å forbedre lyset i ditt eget hjem. Vi er også selvsagt opptatt av miljøet, energibruk og hvordan du på mest mulig effektiv måte kan benytte deg av belysning.

Vi vil også informere om ulike kampanjer som vi tror kan være en fordel for deg. Det å benytte seg av tilbud for å spare penger når det kommer til belysning, er noe vi bør bli flinkere på alle sammen!

Hvorfor startet vi denne siden?

Vi startet denne siden fordi vi har innsett at det ikke finnes spesielt mye informasjon om belysning og lysinstallasjoner på nett. Det er rett og slett en interesse vi har hatt lenge, og det må jo være flere enn bare oss som elsket et godt belyst hjem.

Vi håper du kommer til å kose deg på siden vår og rett og slett lærer mer. Det å ha ordentlig belysning i hjemmet ditt forbedrer ikke bare produktiviteten din, men også livskvaliteten din generelt. Det er derfor absolutt verdt investeringen. Det er jo en grunn til at de fleste av oss liker sommer bedre enn vinter, rett og slett grunnet belysningen!