Hvordan effektivisere belysningen?

Det er flere måter du kan effektivisere belysningen på, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Bytt pærer

Det er ofte slik at det er pærene du bruker som bestemmer hvor mye strøm det er du faktisk bruker. Derfor anbefaler vi deg å skifte til LED-pærer der du kan det, slik at du sparer både strøm og energi. Dette er lyspærer som varer lenge, så det er rett og slett verdt investeringen! I 2007 ble LED-pærer beskrevet som fremtiden, og nå er vi endelig her!

Hvordan sjekker jeg hvilke pærer jeg kan bruke hvor? Dette får du en god oversikt over i denne artikkelen.

Sjekk din strømleverandør

En måte du kan effektivisere belysningen på, er å bytte strømleverandør. Hos Strøm365 får du muligheten til å se hva slags strømleverandør det er som passer best for deg og dine behov. Her er det bare å skrive inn informasjonen som kreves, og du vil få et ærlig svar tilbake på hva slags strømleverandør som er billigst. Dette er noe vi anbefaler deg å sjekke noen ganger i året, slik at du alltid vet at du får den aller beste avtalen!

Det er også andre ting du kan gjøre for å effektivisere belysningen din, som for eksempel stille inn timere på de ulike lysene dine slik at de kan spare ekstra mye strøm. Det du også kan gjøre er å overvåke strømforbruket ditt på ulike apper, noe som faktisk er ganske spennende.

Hva gjør du for å effektivisere bruk av din egen belysning? Vi vil gjerne høre dine tips!