Hvordan effektivisere belysningen?

Det er flere måter du kan effektivisere belysningen på, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Bytt pærer

Hvordan effektivisere belysningen 2 - Hvordan effektivisere belysningen?

Det er ofte slik at det er pærene du bruker som bestemmer hvor mye strøm det er du faktisk bruker. Derfor anbefaler vi deg å skifte til LED-pærer der du kan det, slik at du sparer både strøm og energi. Dette er lyspærer som varer lenge, så det er rett og slett verdt investeringen! I 2007 ble LED-pærer beskrevet som fremtiden, og nå er vi endelig her!

Hvordan sjekker jeg hvilke pærer jeg kan bruke hvor? Dette får du en god oversikt over i denne artikkelen.

Sjekk din strømleverandør

Hvordan effektivisere belysningen 1 - Hvordan effektivisere belysningen?

En måte du kan effektivisere belysningen på, er å bytte strømleverandør. Hos Strøm365 får du muligheten til å se hva slags strømleverandør det er som passer best for deg og dine behov. Her er det bare å skrive inn informasjonen som kreves, og du vil få et ærlig svar tilbake på hva slags strømleverandør som er billigst. Dette er noe vi anbefaler deg å sjekke noen ganger i året, slik at du alltid vet at du får den aller beste avtalen!

Det er også andre ting du kan gjøre for å effektivisere belysningen din, som for eksempel stille inn timere på de ulike lysene dine slik at de kan spare ekstra mye strøm. Det du også kan gjøre er å overvåke strømforbruket ditt på ulike apper, noe som faktisk er ganske spennende.

Hva gjør du for å effektivisere bruk av din egen belysning? Vi vil gjerne høre dine tips!

Post Author: Optime AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *