Bruk vår og sommer til å skape stemning i hagen

Lys skaper stemning ute i hagen. Både på terrassen, i trapper og på små stier. Her vil en enkel belysning fremheve detaljer og ellers vise vei når kvelden kommer.

Rocklight er laget for å skape stemning. Den kan brukes på portstolper slik at du markerer inngangen, eller på kantsteiner for å vise vei. Det er bare fantasien som setter grenser for bruken.

Vi tenker flere ulike typer belysning rundt et hus. Den direkte belysningen som du f.eks får hvis du bruker en stolpelykt som kaster lyste både opp og rundt stolpen. Dette egner seg mest ved innganger og for å lyse opp et større område. F.eks der hvor du skal parkere.

Den indirekte belysningen som du bruker f.eks ved en vegglampe som kaster lyset opp og ned for å markere inngang og gi deg lys til å finne nøklene. Eller du ønsker å markere huset. Eller du sette opp en pullert som kaster lyset ned på gangstien, eller lyser opp en buske.

Så har du markeringslys. Rocklight er et slikt lys på kun 2 LED W. Den kan settes inn i stablestein. Mures inn i murvegger, trapper etc. Du kan slisse den inn i vegger og kanter. Rocklight har IP 65 som gjør at den kan sette i dammen i hagen, i fossefallet eller rett og slett der du ønsker å ha en flott indirekte belysning.

Hva med å lyse opp fontenen, verandaen, trappa ut i hagen, postkassen, portstolpene eller noe annet i sommer?

Det er jo bare å sette i gang.